Vi søker frivillige


NRC Tigers er et stort idrettslag med flott fasiliteter, engasjerte trenere og ikke minst veldig mange fantastiske utøver i alle aldre. Klubben vår driftes, som dere kanskje vet, av frivillige ildsjeler som bruker sin fritid på egne og andres barn, ungdommer og voksne.

Så hva er det alle disse frivillige gjør? Her er noe eksempler. Drift av hallen og kiosken vår. Økonomi og regnskap må være i orden. Det arrangeres små og store arrangement som for eksempel Norwegian Open. Det organiseres reiser, treningsleirer og camper. Det må produseres innhold til websiden vår og sosiale medier. Alle lag skal ha drakter og vi drifter vår egen web shop. Det må holdes orden på politiattester, samtykker, lisensiering og medlemsregister.

Vi må organisere og administrere trenerne våre, de må utvikles og følges opp. Det må jobbes med sponsorer og vi må søke om tilskudd fra forskjellige ordninger. Og mye, mye mer. Så kommer spørsmålet, har du kompetanse, engasjement og kapasitet til å være med på noe av dette? Tilbake får du muligheten til å bli kjent med mange andre engasjerte og flotte mennesker, du kan utvikle deg personlig, bidra til å utvikle et av Norges råeste idrettslag og du kan sette et frivillig verv på CV`en.

Vi i valgkomiteen i klubben har allerede startet jobben med å sette sammen styret som skal velges på neste årsmøte og vi ønsker å komme i kontakt med alle som føler de kan bidra. Det trenger ikke å være en styreplass, men kanskje en enkelt oppgave du mener du kan hjelpe til med. Ingen bidrag er for små.

Ta kontakt med oss i hallen (det er oss du ser på bildet ), ring oss, send en SMS eller PM. Camilla Bertelsen (Leder) – mobil 976 78 182 Wenche Marie Lie – mobil 916 20 292 Roger Tangen – mobil 901 66 363

Forrige
Forrige

Endringer i sportslig utvalg

Neste
Neste

Resultatet av uttak på Youth Bullets