EM gull til NRC Tigers

Det har vært et fantastisk EM for NRC Tigers. Våre dyktige utøvere reiser hjem med et gull, et sølv to fjerdeplasser, en 12 plass og en 10 plass. Våre 160 utøvere satt virkelig farge på den finske hovedstaden. 

Gullmedaljen gikk til Junior Coed Elite, som også er regjerende Norgesmestere. De unge utøverne taklet presset på en fantastisk måte, og reiser hjem til Norge som Europamestere. 

Junior Coed Elite Europamestere 2018

Europamestere 2018

NRC Tigers Junior Coed Elite

 

 

Sølv til Senior Coed Elite

Senior Coed Elite tok en meget velfortjent sølvmedalje, bare slått av hjemmefavoritten Gorillaz fra Finland. Senior All Girl Elite tok en meget god 4. plass, bare 4 poeng bak bronsjemedaljen. Junior All Girl Elite tok en flott fjerdeplass, bare desimaler fra medalje. I tillegg leverte både Junior Bullets og Senior Bright meget gode rutiner, og reiser hjem med 10 og 12 plass i meget tette kategorier. 

Sportslig leder Anne-Sofie Rolfsjord er strålende fornøyd med sine utøvere. 

"Det er i år 15 år siden Tigers stilte i EM for første gang, og det er helt utrolig å se hvor langt vi har kommet. I år stilte vi med seks (!!) cheerlag i EM og jeg tror faktisk ingen andre klubber har stilt med så mange lag i et og samme EM. Når samtlige lag leverer så gode prestasjoner som de gjorde i helgen, gjør det meg vanvittig stolt og ikke rent lite ydmyk når jeg tenker på hvor mye jobb som ligger bak. Tusen takk til alle trenere, støtteapparat, tigerfans og utøvere for all jobben dere legger ned for klubben i vårt hjerte."

Styreleder Morten Høgberg er overveldet. 

«For en helg og for en klubb, sier en entusiastisk Morten. Vi har lagt en fantastisk sesong bak oss! Den ble kronet med et EM der alle 6 lagene våre leverte meget gode gjennomføringer. Den gode sesongen skyldes først og fremst mye godt arbeid i sportslig avdeling. Det ligger veldig mange timer bak disse resultatene i trenerstaben og sportslig utvalg. De imponerer meg, sier styrelederen. 

Jeg er også svært takknemlig til reiselederne som virkelig har tilrettelagt alt det administrative  på en meget god måte, slik at utøvere og trenere kan fokusere på det sportslige. Det er ikke en liten operasjon å dra med 163 mennesker, de fleste ungdommer, på tur, fortsetter han. Tigers er en fantastisk klubb! Å se samholdet og klubbfølelse på tvers av aldre og lag er ikke mindre enn rørende. Seniorene fremstår som meget gode forbilder for de yngre. Det er kulturen som gir oss grunnpilarene for en slik sterk prestasjonskultur som skaper resultater som dette, avslutter Morten.» 

Resultatene fra EM i Cheerleading i Helsinki er som følger: 

NRC Senior Coed Elite - 2. plass

NRC Senior All Girl Elite - 4. plass 

NRC Senior Bright - 12. plass 

NRC Junior Coed Elite - 1. plass 

NRC Junior All Girl Elite - 4. plass 

NRC Junior Bullets - 10. plass 

Se flotte bilder fra konkurransen under. Foto: Espen Skyberg

 

 

 

 

Tigersflight #1 er ankommet Helsinki

Idag var det avreise med en egen flight kun for våre utøvere på vei til EM i Helsinki. Tigers stiller med hele seks lag, og det var store gjeng med blide, spente utøvere som dukket opp på Gardermoen. Totalt var det 162 utøvere og trenere som gikk ombord i Tigersflighten på vei til Finland. 

 

Vi ønsker alle lagene lykke til i EM. Lørdag skal seniorene i ilden, mens juniorene må vente til søndag.  

Våre lag skal på matten til følgende tider. Husk at Finland ligger en time foran oss, slik at du må trekke fra en time for å finne norsk tid.  

Lørdag 30. juni: 

15:02 - NRC Tigers Bright                                                             
15:42 - NRC Tigers Senior All Girl Elite                                                                                            17:09 - NRC Tigers Senior Coed Elite

Søndag 1.juli:
13:54 - NRC Tigers Junior All Girl Elite
15:58 - NRC Tigers Bullets
16:56 - NRC Tigers Junior Coed Elite

Følg oss på stream:

Arrangementet sendes som livestream, og det koster EUR 15 for hele helgen. Klikk på linken under for mer informasjon og bestilling.  

https://cheer-tv.cleeng.com/ecu-europeans-2018/E292887011_FI 

Vi ønsker alle utøvere og trenere fra NRC Tigers lykke til! GO TIGERS! 

Generalprøve for lagene som skal konkurrere i EM

Søndag 24. juni hadde våre seks EM-klare lag generalprøve i Tigershallen. Her la lagene siste hånd på verket før avreise til EM i Helsinki om få dager. Vi har nesten 160 utøvere som skal konkurrere i EM som arrangerer 30/6 - 1/7, og vi er så stolte av dere alle sammen. 

Sjekk ut en liten video med smakebiter av det vi kan vente oss når NRC Tigers entrer matten i Finland. 

Tusen takk Strømmen Storsenter!

 Tusen takk Strømmen Storsenter! 

Tusen takk Strømmen Storsenter! 

30. mai mottok NRC Tigers NOK 10.000,- fra Strømmen Storsenters Kulturfond! Dette er penger som kommer svært godt med, og klubben har brukt pengene til innkjøp av en skikkelig industristøvsuger, som brukes hver uke til å rengjøre våre matter på. 

Tigershallen rengjøres på dugnad av foreldre, og støvsuging av mattene har vært den aller tyngste oppgaven. Nå går det som en lek, og vi er så takknemlige for pengene som gav oss muligheten til å gå til innkjøp av den nye maskinen.

Noen av våre utøvere fikk bli med og hente ut sjekken, og de benyttet naturligvis muligheten til å vise frem ferdighetene sine. 

Tusen takk til Strømmen Storsenter. Hurra for dere! 

 Alle de glade mottagerne! 

Alle de glade mottagerne! 

 

 

Sommershow 2018 for NRC Tigers

Søndag 17. juni arrangerte Tigers årets sommershow. Alle våre lag var på matten, og fikk vist frem sine show for foreldre og fans. Både små og store gav alt, og viste hvor mye talent som finnes i klubben.  

 Våre fantastiske trenere! Tusen takk for fantastisk innsats! 

Våre fantastiske trenere! Tusen takk for fantastisk innsats! 

 

Vi fikk også gjort litt heder og ære på våre fantastiske trenere, som bruker sin fritid på å trene andre. Vi er så stolte og takknemlige over jobben og innsatsen dere legger ned i klubben. Vi vil også rette en stor takk til foreldrekontaktene våre, som gjør en flott jobb som bindeledd mellom klubben og foreldre. Tusen takk for flott innsats. 

Sesongen 2017-2018 har vært et fantastisk år for klubben vår. Nå gjenstår det et spennende EM i Helsinki før sesongen avsluttes. 

Vi gleder oss til å se dere alle til høsten for en ny og spennende sesong! 

Go TIGERS! GO-FIGHT-WIN! 

 Photo: Lars thomas bredland

Photo: Lars thomas bredland

 Photo: Lars thomas bredland

Photo: Lars thomas bredland

 Photo: Lars thomas bredland

Photo: Lars thomas bredland

Gode resultater for Tigers i Summer Open 2018

Lørdag 9/6 var det klart for årets Summer Open i Rykkinhallen. Charmers stod for arrangementet,  som var vel gjennomført som alltid. Det var en strålende konkurransedag, og lagene fra Tigers stod for mange gode prestasjoner. Vi er definitivt i rute til EM. 

Skjermbilde 2018-06-10 kl. 00.35.11.png

 

Group Stunt/Partner Stunt:
Junior group stunt - 2.plass
Senior All Girl group stunt - 1., 2., 4. og 5. plass
Senior Coed Group stunt - 1. plass
Partner stunt - 1. og 3. plass

JUNIOR MEDIAN
Tigers Energy - 7. plass og årsbeste! 

JUNIOR ALL GIRL ELITE
Tigers Passion - 5. plass
Tigers AG Elite - 3. plass

JUNIOR COED ELITE
Tigers Bullets - 2. plass
Tigers Coed Elite - 1. plass

SENIOR ALL GIRL PREMIER
Tigers Bright - 4. plass
Tigers AG Elite - 1. plass

SENIOR COED PREMIER
TIgers Prodigy - 3. plass
Tigers Coed Elite - 1. plass

Vi gleder oss allerede til neste år! 

Next Generation PeeWee oppvisning

Søndag 3. juni arrangerte Viqueens Cheerteam Next Generation for PeeWee-lag. Arrangementet var en stor suksess, og NRC Tigers hadde hele seks PeeWee lag i aksjon på matten. Jenter og gutter i alderen 6-11 år gav alt, og det var god stemning blant både utøvere og publikum. Fremtiden til Tigers ser lys ut med alle de flinke utøverne våre. 

Tusen takk til Visqueens for et flott arrangement. Vi gleder oss allerede til neste år. 

Go Tigers!

 

Guttetreff i Tigershallen 1. juni

Cheerleading er en kul lagsport med masse action. Her er det heftig akrobatikk, 
spektakulære stunts og masse utfordringer for de tøffeste gutta. NRC Tigers er Norges største og mestvinnende klubb, og vi konkurrerer både i EM og VM. Nå ønsker vi oss flere gutter med på laget! 
Vi har lag i alle aldersgrupper. 

Fredag 1. juni fra 18 - 21 har vi et uforpliktende guttetreff i Tigershallen. 
Her kan du snakke med de flinke gutta våre, og du kan teste ut om
denne heftige sporten kan være noe for deg! 

Ta med deg en kompis og kom innom til et uforpliktende treff! 

Skjermbilde 2018-05-29 kl. 23.22.12.png