NRC Tigers Skill Camp 2019

NRCTigers.jpg

Vi inviterer til Tigers Skill camp for junior og senior 12.-15. august  17.30-21.00

Campen er for Tigers utøvere som er født i  2007 og eldre.

Campen er en perfekt kick off på sesongen 2019/2020.

Campen vil deles inn i forhold til nivå og erfaring. Vi vil tilby noe av det beste Norge har å by på innen trenere når det kommer til  Groupstunt, Partnerstunt og turn. Vi vil utfordre utøverne til å nå nye elementer og forstå teknikker bedre.

Vi ønsker at alle melder seg på i grupper og par så langt dette lar seg gjøre. Trenerne ved campen vil selvfølgelig hjelpe til å sette sammen grupper for de som ikke har det. Verdt å merke seg er at ved å komme alene må man være forberedt på å prøve plasseringer man ikke er vant til og stunte med utøvere på tvers av lag. Utøverne må ha med egen mat til alle dager. Trenere på campen vil være trenere fra Tigers.

Det er mulig å melde seg på for to eller fire dager.

Merk at det er bindende påmelding, og innbetalt beløp refunderes ikke. 

Klikk her for å melde deg på!