For en helg! NM 2019

For en gjeng! #tigersfamily    Foto: Lill Tonje Johansen

For en gjeng! #tigersfamily

Foto: Lill Tonje Johansen

Da er NM over for 2019, og for en helg det har vært for NRC Tigers.

Junior Coed kjørte en fantastisk rutnine og tok hjem gullet, mens Bullets fulgte opp med en fin-fin fjerdeplass. I Junior All Girl klassen viste jentene på Junior All Girl Elite frem sine unike ferdigheter og tok sølvet., mens Passion leverte en knallgod rutine og ble nummer syv.

I Seniorklassen tok Coed Elite hjem gullet, mens Prodigy viste frem sitt absolutt beste og tok hjem sølvet. All Girl Elite leverte varene og ble nummer to, mens de herlige jentene i Bright viste frem den store fremgangen de har hatt denne sesongen og ble nummer 6.

Peewee Angels hadde oppvisning på lørdag, og viste frem et herlig show med høyt tempo. Det er ingen tvil om at det gror godt også blant våre yngre utøvere.

Styreleder Morten Høgberg er utrolig fornøyd med helgen.

"Tusen takk til hele Tigers-familien! Våre fantastiske utøvere som gjør jobben på matta og leverer varene. Det blir de satt i stand til av Norges beste trenerstab. Reiseledere og øvrig støtteapparat gjør en fantastisk tilrettelegging og alle supporterne som roper seg hese, skryter styreleder Høgberg”.

Ingenting å si på rekrutteringen. Peewee Angels gav alt på matta!

Ingenting å si på rekrutteringen. Peewee Angels gav alt på matta!