Sesongen er i gang

 Forrige sesong var klubbens beste gjennom tidene. Etter en velfortjent sommerpause er batteriene ladet og vi er i gang med sesongen 18/19. Forrige uke var alle lag i gang med treningen og vi gjennomførte Åpen Uke med stor suksess. Det var et yrende liv i hallen og foreldre, familie og venner fikk være til stede og se treningene. Takk til alle som gjorde dugnadsarbeid i løpet av uka!

På det sportslige plan har kompetanseutvikling stått i fokus. Alle trenere har gjennomført ett eller flere kompetanseutviklingstiltak og det er et godt rustet trenerapparat som tar fatt på sesongen. «Trenerne våre er vår viktigste ressurs for å skape trivsel, miljø og selvfølgelig resultater og fremgang. Derfor er det viktig for oss å bruke så mye midler vi kan på å hele tiden utvikle dem videre», sier styreleder Morten Høgberg. 

At klubben har en høy stjerne på Romerike og at resultatene våre i fjor ble lagt merke til, er det liten tvil om. Klubben har opplevd en fantastisk medlemsvekst de siste månedene. Så å si alle PeeWee-lagene er fulle og vi opplever lange ventelister i noen aldersgrupper. “Det har vært en utrolig stor pågang med forespørsler de siste månedene fra både barn og ungdom som ønsker å begynne hos oss. Det er jo så klart veldig gøy og fint, men vi har dessverre ikke kapasitet til å gi alle plass, ennå. Vi i sportslig utvalg jobber tett med styret for å finne muligheter slik at vi kan fortsette å vokse fremover, nå som etterspørselen er så stor”, kommenterer Daniela Ohnstad, som er ansvarlig for inntak av nye medlemmer. «Vi ønsker å ha et tilbud til alle som ønsker å starte hos oss. Slik sett har vi et luksusproblem nå», sier Morten Høgberg. 

Tigers opplever også en kjempefin vekst i seniorklassen. Vi er vant til at senior elitelagene våre leverer varene. I år blir det også veldig spennende å følge utviklingen til både Prodigy og Bright. 

Morten Høgberg synes sesongstarten har vært veldig bra. «På en skala fra 1 til 10, vil jeg gi den 8. Det er veldig bra trykk og god energi i klubben. Nå ser vi frem til Norwegian Open 24. og 25. november, som målt i deltakere er Norges største cheerkonkurranse og hvor Tigers er arrangør. Der pleier klubben å vise seg på sitt beste, både sportslig og administrativt. I år arrangeres NO på Frogner i en ny hall. Det blir en fantastisk helg hvor det legges ned ca 4000 dugnadstimer. Heldigvis har vi en rutinert organisasjonskomite så forberedelsene er i de beste hender», avslutter lederen.