EM gull til NRC Tigers

Det har vært et fantastisk EM for NRC Tigers. Våre dyktige utøvere reiser hjem med et gull, et sølv to fjerdeplasser, en 12 plass og en 10 plass. Våre 160 utøvere satt virkelig farge på den finske hovedstaden. 

Gullmedaljen gikk til Junior Coed Elite, som også er regjerende Norgesmestere. De unge utøverne taklet presset på en fantastisk måte, og reiser hjem til Norge som Europamestere. 

Junior Coed Elite Europamestere 2018

Europamestere 2018

NRC Tigers Junior Coed Elite

 

 

Sølv til Senior Coed Elite

Senior Coed Elite tok en meget velfortjent sølvmedalje, bare slått av hjemmefavoritten Gorillaz fra Finland. Senior All Girl Elite tok en meget god 4. plass, bare 4 poeng bak bronsjemedaljen. Junior All Girl Elite tok en flott fjerdeplass, bare desimaler fra medalje. I tillegg leverte både Junior Bullets og Senior Bright meget gode rutiner, og reiser hjem med 10 og 12 plass i meget tette kategorier. 

Sportslig leder Anne-Sofie Rolfsjord er strålende fornøyd med sine utøvere. 

"Det er i år 15 år siden Tigers stilte i EM for første gang, og det er helt utrolig å se hvor langt vi har kommet. I år stilte vi med seks (!!) cheerlag i EM og jeg tror faktisk ingen andre klubber har stilt med så mange lag i et og samme EM. Når samtlige lag leverer så gode prestasjoner som de gjorde i helgen, gjør det meg vanvittig stolt og ikke rent lite ydmyk når jeg tenker på hvor mye jobb som ligger bak. Tusen takk til alle trenere, støtteapparat, tigerfans og utøvere for all jobben dere legger ned for klubben i vårt hjerte."

Styreleder Morten Høgberg er overveldet. 

«For en helg og for en klubb, sier en entusiastisk Morten. Vi har lagt en fantastisk sesong bak oss! Den ble kronet med et EM der alle 6 lagene våre leverte meget gode gjennomføringer. Den gode sesongen skyldes først og fremst mye godt arbeid i sportslig avdeling. Det ligger veldig mange timer bak disse resultatene i trenerstaben og sportslig utvalg. De imponerer meg, sier styrelederen. 

Jeg er også svært takknemlig til reiselederne som virkelig har tilrettelagt alt det administrative  på en meget god måte, slik at utøvere og trenere kan fokusere på det sportslige. Det er ikke en liten operasjon å dra med 163 mennesker, de fleste ungdommer, på tur, fortsetter han. Tigers er en fantastisk klubb! Å se samholdet og klubbfølelse på tvers av aldre og lag er ikke mindre enn rørende. Seniorene fremstår som meget gode forbilder for de yngre. Det er kulturen som gir oss grunnpilarene for en slik sterk prestasjonskultur som skaper resultater som dette, avslutter Morten.» 

Resultatene fra EM i Cheerleading i Helsinki er som følger: 

NRC Senior Coed Elite - 2. plass

NRC Senior All Girl Elite - 4. plass 

NRC Senior Bright - 12. plass 

NRC Junior Coed Elite - 1. plass 

NRC Junior All Girl Elite - 4. plass 

NRC Junior Bullets - 10. plass 

Se flotte bilder fra konkurransen under. Foto: Espen Skyberg