Tusen takk Strømmen Storsenter!

Tusen takk Strømmen Storsenter! 

Tusen takk Strømmen Storsenter! 

30. mai mottok NRC Tigers NOK 10.000,- fra Strømmen Storsenters Kulturfond! Dette er penger som kommer svært godt med, og klubben har brukt pengene til innkjøp av en skikkelig industristøvsuger, som brukes hver uke til å rengjøre våre matter på. 

Tigershallen rengjøres på dugnad av foreldre, og støvsuging av mattene har vært den aller tyngste oppgaven. Nå går det som en lek, og vi er så takknemlige for pengene som gav oss muligheten til å gå til innkjøp av den nye maskinen.

Noen av våre utøvere fikk bli med og hente ut sjekken, og de benyttet naturligvis muligheten til å vise frem ferdighetene sine. 

Tusen takk til Strømmen Storsenter. Hurra for dere! 

Alle de glade mottagerne! 

Alle de glade mottagerne!