Tigers har bursdag!

I dag feirer vi at NRC Tigers er blitt hele 17 år. Klubben bestod da av bare 17 utøvere og ett lag. Idag har vi hele 17 lag, vår egen hall, hvor det alltid er masse aktivitet. Tusen takk til alle som har bidratt og fortsatt bidrar til klubben vi er så glade i. Våre dyktige utøvere, våre ivrige fans, alle styremedlemmer, foreldrekontakter og andre foreldre som stiller opp og driver klubben og sist, men ikke minst, våre engasjerte og dyktige trenere som driver den sportslige utviklingen vår.

Gratulerer med dagen til klubben vår! Vi gleder oss til videre utvikling og ytterligere vekst!

Once a Tiger - always a Tiger! 14915693_10154442840286084_1963733831282922617_n.jpgVi vil ferdigstille Tigershallen

Både utøverne og foreldre bruker mye tid i Tigershallen. Hallen er sentral for all aktivitet i klubben, og alt fra gulv, kjøkken og toalett er satt opp på dugnad. 
Nå ønsker vi oss så gjerne å bli ferdig med det siste i hallen. Vi ønsker oss vann på kjøkkenet, få lagt skikkelig gulv i gangen, få malt litt og få puter til benkene våre. 

For å få til dette så trenger vi penger. Så for første gang prøver vi oss på en Spleis for å få til dette. Så har du lyst og mulighet til å støtte oss i dette så setter vi umåtelig stor pris på det. Eller kanskje du jobber et sted som kunne tenke seg å sponse oss? I så fall vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt med Nina Rimstad Hansen i styret.
På forhånd tusen takk for hjelpen! Go TIGERS! 

Du kan støtte Spleisen vår her!

Nye turnkurs for PeeWee

NYHET!

TURNKLASSER FOR PEEWEE

MED ERIK NGUYEN VO

På grunn av stor etterspørsel av turnklasser for PeeWee setter vi nå opp to nye kurs med start allerede i uke 42! Hvert kurs har to klasser hver uke i to uker – altså fire klasser totalt. Hver klasse varer 45 min. 

Instruktør er Erik Nguyen Vo. Erik er selv utøver på Senior Coed Prodigy og har tidligere vært utøver med Jr Coed Elite hvor han vant både NM & EM. Erik er en utrolig dyktig utøver og en av de ypperste turnerne i klubben. Han har god teknikkforståelse i turn, god på sikring/spotting, er flink til å lære bort og liker å jobbe med barn. 

Kurs 1 - FULLT

Tirsdag 23.oktober & 30.oktober kl. 17.30-18.15.

Onsdag 24.oktober & 31.oktober kl. 19.15-20.00. 

Kurs 2

Tirsdag 23.oktober & 30.oktober kl. 18.30-19.15 

Torsdag 25.oktober & 1.november kl. 18.00-18.45

Hvem kan melde seg på? 

Alle PeeWee utøvere i NRC Tigers født f.o.m. 2011 og t.o.m. 2007.

Hvilket nivå er kursene for? 

Begge kursene vil fokusere på både grunnteknikk og mer avanserte elementer, blant annet håndstående, hjul, araber, bro-overgang, stift og flikkflakk. 

Pris?

KR 450,- per deltaker. Dette dekker da alle 4 klassene på ett kurs (Kurs 1 eller kurs 2). Betaling skjer med kort eller Vipps ved oppmøte på kurset.

 

PÅMELDING SKJER VED Å SENDE NAVN PÅ UTØVER, ALDER, LAG OG KONTAKTINFO TIL FORESATT PÅ MAIL TIL LASSE ARNESEN: lasse@nrctigers.no
Når påmeldingen er registrert, vil dere få en mail tilbake med bekreftelse fra Lasse.

PÅMELDINGSFRIST ER MANDAG 22.OKTOBER!

Det er et maks antall på 8 utøvere per klasse. Dersom det er stor etterspørsel vil vi sette opp flere turnklasser i ettertid. 

Stem på oss i Klubben i mitt hjerte

Da er vi igjen i gang med konkurransen “Klubben i mitt hjerte”.
Vi håper at dere vil gi deres stemme til NRC Tigers. Dere kan stemme en gang hver dag. Klubben kan vinne hele 100 000,- kr, noe som er mye for en liten klubb som vår, som er Foreldredrevet.

Klikk på linken under for å stemme! Tusen takk for hjelpen!

http://www.klubbenimitthjerte.no/stem/p4/2300067//#klubbenboks

Husk påmelding til PeeWee Star OPen

Lørdag 17. november arrangeres PeeWee Star Open i Nordstrandhallen i Oslo. Fra Tigers stiller lagene fra Angels, Bambies, Crystals og Divas i PeeWee-klassen, mens Excellent og Fame stiller i kategorien Mini.

Alle må registrere seg på linken under og betale egenandel på NOK 210,- for å delta. Bindende påmelding. Du er registrert som påmeldt når betalingen er gjennomført.
HTTPS://WWW.DELTAGER.NO/PWSO_171118

NB: I utgangspunktet skal alle delta på arrangementet. Husk at cheerleading er en lagsport, og at det er viktig for alle at lagvenner og venninner stiller. Hvis ditt barn av en grunn ikke kan delta, gi beskjed til trenerne umiddelbart.

Siste frist for påmelding: 13. oktober.
Merk at påmeldingen er bindende og pengene vil ikke bli refundert ved evt. avmelding.

PeeWee Star Open er en cheerfest for de yngste, med hovedfokus på
mestring og idrettsglede!
Stevner for barn og unge er en arena for vennskap og gleden av å vise
hva man kan. De skal oppmuntres og motiveres til å drive med idretten,
på det nivået utøverne selv ønsker. Derfor er det ingen resultater
eller poeng, ingen kåringer eller rangering. Alle som deltar er
vinnere.

Ved spørsmål eller problemer med påmelding, ta kontakt med
avdelingsleder for PeeWee, Daniela Ohnstad på mail:
peewee@nrctigers.no.

Sesongen er i gang

 Forrige sesong var klubbens beste gjennom tidene. Etter en velfortjent sommerpause er batteriene ladet og vi er i gang med sesongen 18/19. Forrige uke var alle lag i gang med treningen og vi gjennomførte Åpen Uke med stor suksess. Det var et yrende liv i hallen og foreldre, familie og venner fikk være til stede og se treningene. Takk til alle som gjorde dugnadsarbeid i løpet av uka!

På det sportslige plan har kompetanseutvikling stått i fokus. Alle trenere har gjennomført ett eller flere kompetanseutviklingstiltak og det er et godt rustet trenerapparat som tar fatt på sesongen. «Trenerne våre er vår viktigste ressurs for å skape trivsel, miljø og selvfølgelig resultater og fremgang. Derfor er det viktig for oss å bruke så mye midler vi kan på å hele tiden utvikle dem videre», sier styreleder Morten Høgberg. 

At klubben har en høy stjerne på Romerike og at resultatene våre i fjor ble lagt merke til, er det liten tvil om. Klubben har opplevd en fantastisk medlemsvekst de siste månedene. Så å si alle PeeWee-lagene er fulle og vi opplever lange ventelister i noen aldersgrupper. “Det har vært en utrolig stor pågang med forespørsler de siste månedene fra både barn og ungdom som ønsker å begynne hos oss. Det er jo så klart veldig gøy og fint, men vi har dessverre ikke kapasitet til å gi alle plass, ennå. Vi i sportslig utvalg jobber tett med styret for å finne muligheter slik at vi kan fortsette å vokse fremover, nå som etterspørselen er så stor”, kommenterer Daniela Ohnstad, som er ansvarlig for inntak av nye medlemmer. «Vi ønsker å ha et tilbud til alle som ønsker å starte hos oss. Slik sett har vi et luksusproblem nå», sier Morten Høgberg. 

Tigers opplever også en kjempefin vekst i seniorklassen. Vi er vant til at senior elitelagene våre leverer varene. I år blir det også veldig spennende å følge utviklingen til både Prodigy og Bright. 

Morten Høgberg synes sesongstarten har vært veldig bra. «På en skala fra 1 til 10, vil jeg gi den 8. Det er veldig bra trykk og god energi i klubben. Nå ser vi frem til Norwegian Open 24. og 25. november, som målt i deltakere er Norges største cheerkonkurranse og hvor Tigers er arrangør. Der pleier klubben å vise seg på sitt beste, både sportslig og administrativt. I år arrangeres NO på Frogner i en ny hall. Det blir en fantastisk helg hvor det legges ned ca 4000 dugnadstimer. Heldigvis har vi en rutinert organisasjonskomite så forberedelsene er i de beste hender», avslutter lederen.

Foreldremøter høsten 2018

Tigercubs               18/9.                 17.45-18.30.   

Fame.                     11/9.                 17.00-17.45.   

Excellent.               25/9.                  18.45-19.30.    

Divas.                     18/9.                 19.15-20.00.    

Crystals.                 11/9.                  18.45-19.30.  

Bambies.                11/9.                  17.45-18.30. 

Angels.                   12/9.                  18.15-19.00 

Energy.                   17/9.                 20.30-21.15.    

Passion.                 13/9.                  18.15-19.00.   

Bullets.                    6/9.                   18.15-19.00.    

Jr AG.                    12/9.                   17.00-17.45 

Jr Coed.                  3/9.                    18.00-19.00 

Sr Brilliant               20/9.                 19.00-19.45.  

Prodigy.                  13/9.                  21.00-21.45.   

Bright.                     6/9.                    20.30-21.15       

Sr AG.                     3/9.                   21.00-21.45.     

Sr Coed.                  3/9.                  21.00-21.45.    

NRC Tigers inviterer til åpen uke

Mandag 10. – torsdag 13. september blir det Åpen Uke i Tigershallen! Alle foreldre og fans er velkommen inn i Tigernes rike.

·     Alle treninger denne uken blir «åpen for publikum». 

·     Det blir salg av kaffe/saft/vafler.

·     Tigers shop vil være åpen mandag til torsdag, og det vil være salg av treningstøy og supportertøy

·     Det vil bli salg av cheersko mandag og tirsdag. 

·     Det vil være informasjonsbod med salg av støttemedlemskap. Her kan du også melde din interesse dersom du ønsker å bidra i klubben på en eller annen måte.

·     Det vil være både trenere og styremedlemmer til stede som kan svare på spørsmål

Da det fort blir fullt på parkeringsplassen ber vi om at dere ser etter alternativ parkering i området. 

Håper å se deg i hallen!