Bullets2.jpg

Tigers tilbyr nye drop-in kurs

NRC Tigers har gleden av å introdusere nye drop in kurs for både Pee Wee, Junior og Seniorutøvere. 

BASIC KLASSE FOR PEE WEE – TORSDAGER KL.16-17

I Tigers setter vi stor pris på våre yngste utøvere og vi ser viktigheten av å legge et godt grunnlag de første årene.

Styrke, koordinasjon og fleksibilitet er viktige byggeklosser for å bli en god utøver. Nytt denne sesongen er at vi tilbyr våre eldste pee wee-utøvere 1 time ekstra basistrening i uken sammen med Mike Sealand – uten ekstra kostnad. Basic klassen er for utøvere på lagene Divas, Crystals, Bambies og Angels og det er bare å møte opp. Ved stor interesse vil vi vurdere å sette opp flere klasser. Merk at dette ikke er turnkurs, men 1 time basistrening med fokus på styrke, koordinasjon, spenst, fleksibilitet. Merk også at dette i første omgang er et prøveprosjekt høsten 2018, men vi håper at interessen er stor nok til at det kan fortsette ut sesongen.

Første basic klasse blir torsdag 13. september kl.16.

Fordi Mike noen perioder vil være hos Stavanger Diamonds, blir det ingen basic klasse følgende datoer: 4.10, 18.10, 1.11, 29.11.

DROP IN TUMBLING CLASS

Vi opplever stor etterspørsel etter turnkurs. For å spare våre frivillige for mest mulig organisering, samtidig som vi vil gi et godt tilbud ut til våre utøvere, vil vi høsten 2018 teste ut en annen ordning for våre turnkurs – nemlig Drop In!

Dette betyr at utøverne selv møter opp på de turnkursene de ønsker – uten ytterligere påmelding. Turnkursene koster kr 200 pr gang og betales med bankkort eller Vipps ved oppmøte. Ved stor pågang er det førstemann til mølla. Dersom noen kurs viser seg særlig populære vil vi forsøke å sette opp flere kurs eller åpne opp for flere plasser.

Hovedtrener på disse kursene blir Mike Sealand.

Kursene er for alle junior- og seniorutøvere samt utøvere på Pee Wee Angels og Pee Wee Bambies.

Kursene er delt opp etter nivå og det er viktig at utøverne deltar på kurs som passer sitt nivå. Merk at turnkursene med Mike starter på litt øvet-nivå – dvs. utøvere som jobber med flik flak og oppover.

Turnkursene starter i uke 37 og nedenfor ser dere oversikt over hvilke kurs vi setter opp denne høsten. Fordi Mike er noen perioder hos Stavanger Diamonds, vil turnkursene utgå enkelte dager (se datoer i parentes).

 Utøverne må møte opp senest 15 minutter før klassen starter for betaling/registrering.

·         Onsdager kl.16-17 – utøvere som jobber med flik flak og/eller salto (ingen turnkurs 3.10, 17.10, 31.10 og 28.11)

·         Torsdager kl.17-18 – utøvere som jobber med flik flak og/eller salto (ingen turnkurs 4.10, 18.10, 1.11 og 29.11)

·         Torsdager kl.18-19 – eliteklasse - utøvere som jobber med strak, skru osv. (ingen turnkurs 4.10, 18.10, 1.11 og 29.11)

 For spørsmål, kan dere kontakte Sportslig utvalg pr e-post